Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Ha Chrome-ot használsz böngészésre, akkor ezt szeretni fogod!

2019. február 11. - annyi amennyi

Szinte minden napra jut egy óriási adatlopási ügy, de a Password Checkup segít neked!

password 1 625x352

Ha belépsz egy olyan weboldalra, ahol nevet és jelszót kell használni, akkor a Password Checkup rögtön ellenőrzi, hogy az adott oldalon történt e adatszivárgás. Ha igen, akkor figyelmezetet téged, így rögtön láthatod, ha az oldalon használt név-jelszó páros kiszivárgott. Ez hasznos azért, mert az oldalon rögtön meg tudod változtatni a jelszavadat, de még hasznosabb akkor, ha ezt a név-jelszó párost más oldalakon is használtad. Ilyenkor a figyelmeztetés aranyat ér, indulhatsz is mindenhol megváltoztatni a jelszavadat.

Mi azt javasoljuk, hogy ne használd ugyan azt a jelszót több oldalon, illetve legalább annyit tegyél meg, hogy például a bankos és egyéb hasonlóan kritikus adatokat tartalmazó oldalakon egyedi jelszót használsz. Remek programok vannak már, amik generálnak helyetted jelszavakat és meg is örzik azokat, hogy ha elfelejted mindig legyen egy hely, ahol megtalálod.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr7114620058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása