Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Hamarosan a Google-fiókkal is beléphetünk a Windowsba?

2018. augusztus 31. - annyi amennyi

Egy új Chromium-projekt azt vetíti előre, hogy a közeljövőben a Windows 10 felhasználók a Google-fiókjukkal is bejelentkezhetnek a számítógépükre.

chrome_logo.png

A hitelesítő szolgáltatások (credential providers) lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy jelszóval, vagy biometrikus azonosítással lépjünk be a rendszerbe. A harmadik személyű szolgáltatók saját azonosítást dolgozhatnak ki, és ezt regisztrálhatják a Windows 10-ben. Erre az útra lépett a Google, a most közzétett Chromium kód azt sugallja, hogy hamarosan a Google-profilunk is alkalmas lesz az előbb taglaltakra.

header image
Talán így fog kinézni.

A projekt jelenleg korai stádiumban van (már így is 12 086 kódsornyi hosszal bír), véleményünk szerint csak hónapok múlva készülhet el.


A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr2814213683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.08.31. 22:49:54

Én úgy is be tudok, hogy megnyomom a gombot és már ott is a windows.

annyi amennyi · http://gadgetshop.blog.hu/ 2018.09.02. 13:30:37

@Le a spammerekkel: Ezzel a nick névvel talán nem is bánom. Mondjuk valószínűleg fogalmad sincs mi a cenzúra és a moderáció között a különbség, mert azért egy árnyalatnyi van. Szóval köszi, hogy itt voltál, ha nem jössz többet tök jó lesz.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.09.02. 14:28:22

@annyi amennyi: ja, de, pontosan tudom: a cenzúra azt jelenti, hogy csak az jelenhet meg, amit őcenzorsága átenged. Namost gondolkodj el te pöcs azon, hogy mit is csinálsz itt... pontosan azt: cenzúrázol.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.09.02. 14:28:23

De most látom, hogy te vagy az egyik spammer itt a blog.hu-n, akit ki tudja miért, még reklámoz is a szerkesztőség időnként. :D Szánalmas.
süti beállítások módosítása