Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Internet nélkül is olvashatunk friss híreket az új Chrome-mal!

2018. június 26. - annyi amennyi

A böngésző Androidos verziója automatikusan letölti a legnépszerűbb híreket.

Google Chrome 1

A szóban forgó híroldalak akkor jelennek meg, amikor új lapot nyitunk. A dolog személyre szabott, már amennyiben bejelentkezünk a böngészőbe. A hírek akkor is megjelennek, ha nem lépünk be, a Chrome ilyenkor lokális adatokat használ.

A Chrome eddig csak rövid ajánlókat és egy kis képet töltött le ezekből az anyagokból, most azonban változtattak ezen a mechanizmuson – legalábbis több mint 100 régióban. Az új módszer alapján az alkalmazás a teljes híranyagot automatikusan lehozza a felhasználó készülékére, amennyiben korlátlan Wifi hálózatot érzékel. Értelemszerűen ez azt jelenti, hogy ezeket az információkat később hálózat nélkül is elérjük.

chrome android downloads popular pages

A szolgáltatás a Chrome legfrissebb stabil kiadásában már elérhető, az újítást a letöltések oldalon tudjuk leellenőrizni (fenti kép). A funkciót egyelőre nem lehet kikapcsolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr1514076027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása