Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Komoly bajok forrása a Windows 10 Áprilisi Frissítése

2018. május 12. - annyi amennyi

Megharagudott néhány SSD meghajtóra az új Windows frissítés. 

A hibát még nem sikerült pontosan felderíteni, így azt sem tudjuk, hogy konkrétan milyen típusokkal vannak gondok. Annyi bizonyos, hogy számos Intel flashmemória-alapú adattárolónál súlyos problémák mutatkoztak, amikor a felhasználók telepítették a Windows 10 legutóbbi frissítését; általában a számítógép már a bootolásnál megakadt, tehát gyakorlatilag rögtön használhatatlanná vált.

StorageReview Intel SSD 730 Series

Az érintetteknek egyelőre nincs más lehetőségük, mint megmaradni a rendszer korábbi kiadásánál, az automatikus frissítést szerencsére már központilag le is állították. A Microsoft természetesen dolgozik a hiba elhárításán, addig viszont türelemmel kell lennünk, hiszen korántsem ez az egyetlen gond akadt, amivel a programozóknak szembe kell nézniük. A Windows 10 tavaszi frissítése a Chrome és a Firefox böngészőkkel sem ápol jó kapcsolatot, más hírek szerint a Spectre és a Meltdown hibajavítások implementálását sem sikerült jól megvalósítani benne.

Frissítés!

Állítólag a következő modellek érintettek: Intel 600P és Pro-6000 széria.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr3713914576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása