Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Téged is elkapott a Star Wars-láz?

2018. január 09. - annyi amennyi

Mondanunk sem kell, minden rajongó gyűjteményében kötelező darab a fénykard!

YWXLight Double Sided RGB LED

A dupla pengés YWXLight fénykard egy mozdulattal kettéválasztható – lehet, hogy így Darth Maul is jobban járt volna –, színét természetesen a vörös, a zöld és a kék fény különböző mértékű keveredése adja, na és persze a jellegzetes hanghatásokat sem kell mellőznünk – bár szerintünk az igazi rajongó saját maga szolgáltatja az aláfestő zajokat. Ne lepődjetek meg, a Gearbesten Kylo Rennel reklámozzák a kütyüt, holott irtó könnyű kiszúrni, hogy a keresztvas hiányzik róla.

Leírás:

  • Véletlenszerű fény és hanghatások
  • Látványos hang és fényeffektek gombnyomásra és suhintásra
  • 3 db AAA elemmel működik, ami nem tartozék
  • 66,0×4,5×4,5 cm egy darabban, nyilván ennek a duplája egyesítve

A képek alapján esélytelen megmondani, hogy a fém és műanyag elegyéből formálódott fénykard mennyire tartós – az elemeket csavaros rögzítés fedi, úgyhogy biztosan nem fognak kirepülni –, a 4,83 pontos értékelés okán elfogadható minőségre számítunk. A cucc kellemes árazást kapott, még pár napig 8,99 dollár fejében beszerezhető, a szállítás is csak további két zöldhasúval emeli az összeget.

Bővebb infó és rendelés: YWXLight dupla pengés fénykard (ezüst)

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr2613561681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása