Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Képzeld el ezt az asztalodra!

2017. december 19. - annyi amennyi

A Baycute nevéhez hűen tényleg megjelenésével cukiskodik.

Segotep Baycute Lovely Cartoon Style

A kínai gyártó eme szerzeménye úgy feszít a képeken, mint valami jópofa, aranyos háziállat – talán még akkor sem haragudnánk rá, ha épp lefagyna a benne lévő cucc… Az eladó nem volt túl bőbeszédű a paramétereit illetően, annyi biztos, hogy a ház microATX (244 × 244 mm) és ITX (170 × 170 mm) formátumú alaplapokat fogad, ezenfelül tartalmaz beépített tápegységet (Segotep SG-M350) is. Ventilátor nincs benne, a képek alapján elég zárt, a PSU sem túl kövér, úgyhogy bár képes befogadni videokártyát 215 mm-es hosszúságig, mi úgy gondoljuk, hogy egy IGP-vel bíró központi egység jobban illik bele. A 2,5 kg tömegű kuckó elején az USB 3.0 mellett találunk egy 2.0-s portot, na meg a szokásos hangbemenetek is itt foglalnak helyet.

Segotep Baycute Lovely Cartoon Stylev3

A cucc jelenlegi ára 10%-os kedvezménnyel 65,64 dollár, így a tápegységet is figyelembe véve figyelemre méltó ajánlat, meg aztán ilyen fura formát tényleg nem mindennap láthatunk!

Bővebb infó és rendelés: Segotep Baycute PC ház (fehér)

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr813512443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása