Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Ezzel az USB kulccsal veled lesz az erő

2017. november 28. - annyi amennyi

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban…

star wars rohamosztagos pendrive

Ugyan kinek kellene bemutatni George Lucas epikus történetét, a világ kétségtelenül leghíresebb sci-fijét? A birodalmi rohamosztagosok a Galaktikus Birodalom hadseregének elit alakulatát képezik, jellegzetes felszerelésük semmivel sem téveszthető össze. 

Star Wars USB-s meghajtó:

  • Tároló kapacitás: 16 GB
  • Csatlakozás: USB 2.0
  • Olvasási sebesség: 20 MB/s
  • Írási tempó: 10 MB/s
  • Méretek: 6,0×3,3×2,9 cm
  • Anyag: szilikon

Az USB interfész típusából joggal következtethetünk arra, hogy a termék mókás jellegén volt a hangsúly, semmint a (fény)sebességen. Az adattároló kapacitása ugyanakkor roppant kellemes – már-már galaktikus –, főleg annak függvényében, hogy a vételára mindösszesen 6,78 dollár, azaz nagyjából 3000 forint. Ne lepődjetek meg, de valamilyen rejtélyes okból kifolyólag Darth Vader figurásnak tüntetik fel az árút, holott a napnál is világosabb, hogy ez egy rohamosztagost mintáz. 

A további részletekért katt ide: Star Wars USB 16 GB – birodalmi rohamosztagos

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr2713401981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása