Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Itt helyben megmondjuk, hogy kire szavazz!

2018. április 03. - annyi amennyi

Nyugi, mi nem fogunk politizálni.

voksolas-szavazas.jpg

Emlékeim szerint négy éve is volt egy hasonló kezdeményezés, de talán most sokkalta aktuálisabb a dolog – a több induló miatt. A voksmonitor.hu összegyűjtötte a pártok főbb ígéreteit, programpontjait, majd kérdések formájában egy csokorba fogta ezeket. Az igen/nem feleletválasztós lista kitöltése után már csak egy fontossági sorrendet kell felállítanunk, ezt követően a rendszer kiértékeli, hogy a válaszaink mely pártok elképzeléseihez állnak a legközelebb.

A „teszt” nagyjából 5-10 percet igényel – lényegesen gyorsabb, mintha egyesével olvasnánk át a programokat –, összesen 45 kérdésre kell válaszolunk. Az oldal talán egyetlen hibája, hogy az örök életre és az ingyen sörre vonatkozó kérdések mellőzésével kizárja az egyik indulót… kot-kot kotkodács.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr413801954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása