Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Több pornó oldal nem ugrik fel, ha torrentezel!

2018. március 09. - annyi amennyi

Fontos változást hozott a Google Chrome 65.

chrome nyito

A Chrome hivatalos kiadási csatornáján olvashattuk az örömhírt, miszerint az alkalmazás végre blokkolja a pop under típusú felugró ablakokat – ezt a technikát igen gyakran kártékony, de legalábbis nem épp nemes szándékú weboldalak alkalmazzák. Arról van szó egész pontosan, amikor egy URL a kattintás után egy új fülön nyílik meg, miközben az eredeti lapon már valamilyen arcpirító hirdetést olvashattunk. Gyakorlatilag ez a legfőbb újítás, de emellett számos biztonsági hibajavítás is történt, valamint a fejlesztők is kaptak némi csemegét: az új Chrome Server Timing API és CSS Paint API támogatással bír.


A Material Design most már a Bővítmények lapon is tiszteletét teszi.

Szót érdemel még, hogy az omnibox legördülő menüjében mostantól megjelennek a favikonok is, így feltehetően könnyebb lesz eligazodni a keresési javaslatok között.

google favicons chrome

Az asztali verziót használó felhasználók a chrome://settings/help megnyitásával indíthatják el a frissítést, melynek verziószáma így alakult: 65.0.3325.146.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr5113727456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása