Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Lehozzuk nektek a csillagokat is!

2018. január 25. - annyi amennyi

Varázslatos hangulatvilágítás nevetségesen olcsón. Eddig mindenki el volt ájulva tőle.

brelobg_dc_5v_star_light_rotating_projector_lamp_for_kids_bedroom_blue.png

A termék felületesen megtekintve egy klasszikus éjjeli fénynek, egy snassz lámpának tűnik – egyébként a felső elem eltávolítása után valóban az. Mindenkit biztosíthatok arról, hogy nem erről van szó, csak a képek nehezen adják vissza a várható látványt. A gömb belsejében egy színes, mozgó projektor van, az átlátszó burkolatának belső felén pedig a csillagos égbolt, s innen már végképp nem nehéz kitalálni, hogy a fényhatások miként fogják beborítani szobánkat. Ez egy egyszerűbb típusnak számít, mert vannak hasonlóan működő modellek, melyek olyannyira valósághűek, hogy az egyes csillagképeket is felfedezhetjük rajtuk – itt ilyesmi fondorlatokkal ne számoljunk, cserébe elég jó az ár. A kütyü hálózati csatlakozón keresztül, illetve a mellékelt USB kábelen át táplálható, végső soron négy darab ceruzaelemmel is meghajthatjuk, így legalább a hordozhatósággal sem lesznek gondok.

BRELOBG DC 5V Star Light Rotating Projector Lamp for Kids Bedroom v2

Mint azt a nyitóképen is láthatjátok, egyelőre szűkében vagyunk a vásárlói visszajelzéseknek, ami eddig van, az mindenesetre nagyon pozitív. A megvilágítás teljesítménye meglepően erős, egy átlagos méretű szobát valóban képes fényárba úsztatni – nyilván kisebb helységben még látványosabb.

Bővebb infó és rendelés: BRELONG csillag projektor (kék, pink, lila)

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr7913604043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása