Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Egy pók van a kezemben, és nem félek használni!

2017. december 04. - annyi amennyi

A nyolckarú „szörnyeteg” ugyanis az én szolgálatomban van.

Universal Tablet Spider Bracket

Ezúttal egy jópofa okostelefon, illetve táblagép tartó alkalmatosságot találtunk nektek, mely garantáltan senkit sem fog anyagi csődbe vinni. A fenti képen látható konzol legfeljebb 7 hüvelykes kijelzőméretű készülékeket tud fogadni (a pontos méretei: 20,0×6,0×1,0 cm), a lábai tetszőleges módon állíthatóak, csavarhatóak, ennél fogva pillanatok alatt rátekerhetjük szinte bármire. Az állvány ideális videofelvételek rögzítéséhez, filmezéshez, böngészéshez, végső soron akár egyszerűen pohártartóként is hasznát vehetjük – némi kreativitással tényleg számos helyet találhatunk neki.

A pók formájú tartó tulajdonságainál fogva könnyen hordozható – a tömege grammokban mérhető –, csúszásgátló bevonatának köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy nem ejti ki „zsákmányát”. A lentebb látható linken alig másfél dollár ellenében megvásárolhatjátok a terméket, és itt aztán a szállítás miatt sem kell aggodalmaskodnotok – amennyiben az utazás közben nem megy át rajta egy úthenger, úgy biztosan egyben fog megérkezni.

Bővebb infó és rendelés: Pók formájú konzol

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr6113425293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása