Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Ettől garantáltan eldobod az agyad!

2017. november 28. - annyi amennyi
Ez a party dekoráció minden Star Wars rajongó szobájában elférne.
1504499057421748860.jpg 

Az alacsony energiafogyasztású, USB-s csatolóról működő világítótest formájához nincs mit hozzáfűznünk, a lenti videó teljes mértékben önmagáért beszél. A kütyüről annyit érdemes megjegyezni, hogy 7 különböző színmódot támogat (piros, zöld, kék, sárga, cián, lila, fehér), igény esetén pedig átkapcsolhatjuk a folyamatos üzemmódból szakaszos, villogó állapotba is. 
 
 A mellékelt kábel egy méteres hosszúságú.
 
A 0,5 wattos lámpa nyilván főként látványtechnikai célokat szolgál, annak viszont tényleg nem utolsó, ráadásul némi barkács érzékkel továbbfejleszthető. Anyagát tekintve a felső elem akril (üvegszerű, átlátszó műanyag), az alsó rész pedig ABS (ütésálló, nagy keménységű, jó hőállóságú mesterséges anyag).
 
A Darth Vader figurás lámpa bámulatosan olcsón, mindösszesen 6,99 dollár ellenében a miénk lehet, ehhez viszont sietnünk kell, mert a 22 százalékos akció hamarosan lejár!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr5913401987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása