Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

AOC AGON AG271QX gamer monitor teszt

2017. július 31. - annyi amennyi

AOC AGON AG271QX gamer monitor teszt

Talán mind egyet érthetünk abban, hogy a gamer monitorok piaca azutóbbi időben nagyon pörög. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a gyártók sorban jelentik be az újabbnál újabb monitorokat, amiket kimondottan a játékosoknak kínálnak. Ezek a monitorok specifikációban nagyon hasonlóak, leginkább csak az ár és a dizájn az, am alapján az egyszeri játékos dönthet. Illetve persze a név is, hiszen vannak olyan márka fetisizták, akik nem a minőségre, hanem a gyártó logójára izgulnak.

A mostani cikkben található, az AOC AGON monitor családjába tartozó kijelző sem lóg ki a sorból, az összetevők tekintetében pont olyan, mint a konkurencia. Ez nem csoda, a játékosok igényei ismertek, azokat kielégíteni pedig minden gyártó ugyan úgy tudja. Lássuk az AOC-nak sikerült-e ez!

 

AOC AGON AG271QX 10

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr2412704795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása