Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Fényt viszünk az éjszakádba ezzel az USB-s lámpával

2017. december 01. - annyi amennyi

Csak az USB-ről táplálkozik, úgyhogy ne ezt használjátok vallatólámpának!

olcso usb led lampa

Az apróság minden laptopnál, számítógépnél hű társunk lehet, melyen van egy ilyen szabad port. A három ledes égőt tartalmazó világítótest használata nem diplomás végzettséghez kötött; külső tápellátásra nincs szüksége, kapcsoló sincs rajta, így aztán addig működik, míg csatlakoztatva van, vagy amíg az adott eszköz be van kapcsolva. A mindösszesen 65 gramm tömeggel bíró eszköz a jobb pozicionálhatóság érdekében hajlítható nyakkal rendelkezik, a pontos méretei pedig a következőek: 21,5×13×1,6 cm.

A kütyü változatos élethelyzetekben lehet segítségünkre; például az éjjeli munka során, vagy laptophoz kötve magunkkal vihetjük az ágyba is. Ha olyan billentyűzettel rendelkeztek, melyen van USB port – ezek nem épp a legolcsóbb típusok –, akkor bizonyára arról is működni fog.

usb led light gadget

Fizikai paraméterei okán (pehelykönnyű, a legkisebb táskában is elfér) gyakorlatilag bármikor magunknál tarthatjuk. Az eladó szerint a LED égők átlagos élettartama 8000 órára tehető, érzésünk alapján ez az adat megfelelhet a valóságnak – bizonyosan nem egy (nagyon) elrugaszkodott szám.

A termék a lenti linken megvásárolható, az ára jelenleg 2,23 dollár, azaz 580 forint. Ha ügyesek vagytok, akkor további fél dollárt még lecsíphettek belőle.

Bővebb infók itt: USB-s LED lámpa (rugalmas szárral)

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr6113409553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása