Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Gördülékeny rajtot vehet az AMD Ryzen 2000 széria

2018. február 02. - annyi amennyi

Az ASUS már szinte az összes alaplapját felkészítette az ígéretes Pinnacle Ridge sorozat fogadására.

strix370 angle

A gyártó honlapján 16 darab AM4 foglalatú alaplapot találhatunk, ebből 14-nél már letölthető a szükséges BIOS kiadás – a két kakukktojás az EX-A320M-GAMING és a ROG Crosshair VI Hero, bár itt már egy béta verzió elkészült. A frissítés természetesen lapkakészlettől függetlenül egyaránt elérhető az X370-es, a B350-es és az A320-as deszkáknál.

A Ryzen 2000 támogatásához az ASUS implementálta az AGESA 1000a (AMD Generic Encapsulated Software Architecture) mikrokódot. Érdekes módon a verziószám újraindult, hiszen az aktuális Ryzen CPU-khoz az AGESA 1006B a legfrissebb kiadás. A Zen architektúra első ráncfelvarrása áprilisban kerülhet kereskedelmi forgalomba, a gyártó tehát igencsak fürge volt.

amd raven ridge am4 1Már két hét sincs a rajtig. (+)

A Raven Ridge, azaz a február 12-én érkező Ryzen 5 2400G és Ryzen 3 2200G már mindegyik ASUS alaplapban használható. A nevezéktanból kitűnik, hogy a processzorok rendelkeznek integrált grafikus vezérlővel, a hírek szerint az erősebbik modell IGP-je akár 70%-kal nagyobb teljesítményt nyújthat, mint az aktuális generáció vezető megoldása.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr7213626244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása