Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

A mai nap sem múlhat el RGB nélkül: Corsair K68

2018. február 07. - annyi amennyi

A strapabíró mechanikus billentyűzet egy szó szerint látványos frissítésen esett át, úgyhogy most már nem csak piros háttérvilágítást tud kínálni.

Corsair launches K68 RGB

 

 

A Corsair K68 por- és vízállóságával (fröccsenő víz, vagyis nem feltétlen kell úszódeszkának használni) hívja fel magára a figyelmet. A Cherry MX kapcsolókkal szerelt klaviatúra természetesen a játékosokat célozza, ők minden bizonnyal értékelni fogják a Corsair Utility Engine (CUE) segédprogramot, mely a korábbi szolgáltatások mellett (makrók létrehozása, a kiosztás módosítása, profilozás stb.) a világítás testre szabásánál is bevethető – akár szinkronizálhatjuk is a látványtechnikát a további CUE támogatott eszközökkel.

Láss csodát, világít! 

Most pedig gyorsan fussuk át a főbb jellemzőket:

  • Gombonként felszerelt szilikonos gumipajzs
  • Dedikált hangerő és multimédia billentyűk
  • Kikapcsolható Windows gomb
  • Megfelel az IP32 elvárásainak
  • Anti-ghosting technológia (kizárja a billentyűlenyomások ütközését)
  • 50 millió leütésre hitelesített Cherry MX kapcsolók
  • Levehető, teljes méretű könyöktámasz

Az új modell tehát lényegében csak annyiban különbözik elődjétől, hogy a háttérvilágítása nem a piros színre korlátozódik. Az RGB világítással bíró Corsair K68-ról további részletek a gyártó weboldalán olvashatóak, egy hasonlóan prémium minőséget képviselő termékről pedig ide kattintva tudhattok meg többet.

 

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr7213642132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása