Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Nem hiszünk a szemünknek, Windows 95-öt futtat az iPhone X

2017. november 20. - annyi amennyi

A Hacking Jules YouTube csatorna nem először kerül hírekbe ilyen állatságokkal.

iPhone X 8 740x490

A srác nem csakhogy telepítette a Microsoft immár 22 éves OS-ét, hanem egy laza aknakeresőbe is belekezdett, de még a SimCity 2000 városépítő szimulátort és a Word ősrégi kiadását is beizzította. Természetesen napjainkban, amikor az iPhone X már kikapcsolt állapotban is köröket ver azokra a számítógépekre, melyek a maguk idején a Windows 95 rendszert futtatták korántsem meglepő, hogy minden gördülékenyen, simán futott. Az sokkal durvább, hogy ez az ötlet kipattant valaki fejéből.

A videós korábban egy iPhone 7-esre varázsolta fel a Windows XP Professional rendszert.

A Power DOS emulátor egyébként minden komolyabb probléma nélkül állta a kihívást, szóval rettegj iOS… nyilván csak vicceltünk.

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr2813319939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cirrus 2017.11.21. 22:25:46

Direkt ilyen célra írt emulátoron 20 évvel ezelőtti rendszert futtatni már teljesítmény? Talán a srác írta az emulátort? Nem lehet, hogy ezt pár évente eljátssza valaki az aktuális iPhone-nal (vagy bármivel)? Csak mert erős deja vu érzésem van...

Terézágyú 2017.11.22. 10:02:57

"a Word ősrégi kiadását is beizzította"

A felhasználók igggen nagy százaléka szinte csak azokat a lehetőségeket használja a legújabb Wordben is, ami már a 95-ös Wordjében is megvolt...
süti beállítások módosítása