Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Különleges retró számítógép kiállításra mehetünk májusban

2018. április 23. - annyi amennyi

Ez történik, ha egy elszánt gyűjtő hobbija már kinövi a házat.

bacsis_cpu_gyujtemenye.jpg

Hosszú évek kemény munkájának gyümölcsét osztja meg az érdelődőkkel az ismert tuningos. A Commodore gyártású masinák mellett lesz egy kifejezetten magyar szekció a régi gépek szerelmeseinek (HT-1080Z, PRIMO, TVC) is, Aventyr pedig egy kis tuning show-val fog jelentkezni. Akinek ez sem hozza meg a kedvét, az tekintse meg a lenti videót.

51464 162803 poszter 4 ik bacsis 2

A rengeteg retró számítógép mellett szót érdemel még a több mint 250 darabot számláló processzorgyűjtemény is, amiben az utóbbi évtizedek szinte minden Intel és AMD központi egysége megtalálható.

A 4. Bacsis Retro Számítógép kiállításon ezúttal is kellemes LAN-parti várható, az öreg masinák így éles körülmények között tudnak bemutatkozni. Még egy fontos információ: ha nem sikerül megoldani a szállást, akkor bizalommal keressétek fel a mestert egy privát üzenetben

  • A helyszín: Füle, Széchenyi I. u. 36, Művelődési Ház.
  • Az időpont: 2018. május. 12-13.
A belépés díjtalan!


 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr2613857694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása