Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

12 videokártya egy alaplapban

2018. február 19. - annyi amennyi

A GIGABYTE új agyszüleménye, a B250-FinTech alaplap bányászgépekben fog lakni.

fintech b250 gigabyte

A vállalat az egyre gyülekező sötét felhők dacára nem vesztette el bizalmát a bányászat iránt, amit ez a nem oly rég megjelent deszka is bizonyít. A 12 natív PCIe bővítőhellyel felvértezett megoldás természetesen brutális számítási teljesítményt kínál, ha valamilyen csodának köszönhetően be bírunk szerezni ennyi bányászatra alkalmas videokártyát. A GIGABYTE az energiahatékonyság, a stabilitás és a kompatibilitás javítása végett különböző optimalizálásokat is elvégzett a BIOS-ban, ezt egy kattintással aktiválhatjuk az indítás előtt – „miner-mód”.

fintech b250 gigabyte backA hátlapi csatlakozósor alapján egy közönséges lapnak is gondolhatnánk.

Apró, de annál kellemesebb figyelmesség az előlapi vezérlő panel; az eszköz a szokásos gombokat (POWER, RESET) helyettesíti, ami egy nyitott bányász racknél még jól jöhet.

por gigabyte

Az alaplap energiával történő ellátása is tartogat érdekes húzásokat. A B250-FinTech tartozéka egy praktikus 24 tűs, úgynevezett 3 az 1-ben adapter, így a másodlagos és a harmadlagos tápegységet nem kell manuálisan bekapcsolnunk, mert ezeket az elsődleges PSU automatikusan üzembe helyezi majd. További stabilitást fokozó tényező a két molex csatlakozó is.

giga fintech psu

A cucc már felbukkant a hazai piacon, az ára 60 000 forint körül mozog. Ez tulajdonképpen egy baráti összegnek mondható ahhoz képest, amibe majd a tucatnyi grafikus vezérlő fog kerülni.

A bővebb infókért katt a nyitóképre!

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr5113680866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása