Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Moderálási alapelvek

2018. január 18. - annyi amennyi

Csak azért, hogy mindenki számára érthető legyen.

troll-image.jpg

Sokan írnak amiatt, hogy a bloghoz nem lehet korlátok nélkül hozzászólni. Ennek okát ne a blogban, hanem a hozzászólókban keressétek. Amikor a blog elindult nem volt semmilyen korlátozás. Azonban rá kellett jönnöm, hogy az Index blogjaihoz hozzászólók egy kicsi, ám annál hangosabb csoportja olyan színvonalon képes megnyilvánulni, amit nem tudok tolerálni.

Azt gondolom, hogy fontos, hogy a látogatók leírhassák véleményüket a cikkekkel kapcsolatban, hogy vitázhassanak egymással. Azonban, ha egy hozzászólás nem vitát, hanem indulatot generál, az nem fog ezen a blogon megjelenni. Nem tűröm, hogy a blogon megjelenő írások szerzőit (mert nem mindent én írok, még ha a nevem alatt jelenik is meg) vagy olvasótársát sértegesse valaki. Az a hozzászólás, ami nem a cikk témájához tesz hozzá, az nem fog ezen az oldalon megjelenni.

Lehet emiatt köpködni, lehet emiatt szidni a felmenőimet, sőt, büdösbunkózni is lehet, nem fogok megsértődni rajta. Ahhoz már túl sokat éltem, hogy egy troll kihozzon a sodromból, könnyű kézzel törlöm a hozzászólását, így maximum a saját idejét és energiáját pazarolta a semmire.

Nem fog olyan hozzászólás sem megjelenni, ami bármiféle politikai állásfoglalást tartalmaz, ahogy az sem, ahol a szerző neve ilyen. Teljesen mindegy számomra, hogy a jobb vagy a baloldalt szidod, hogy a neved büdösorbán vagy büdösgyurcsány, nem való vagy ide sem Te, sem a hozzászólásod. Ugyan így a nemi, vallási és egyéb hasonló kérdésekben véleményt alkotók sem ide valók. Olvasd el a bejegyzést, ha szeretnéd, de aztán nyugodtan állj odébb, ne koptasd a billentyűzetet, mert feleslegesen teszed.

A blog nem reklámfelület a Te blogodnak. Megkérhetsz, hogy népszerűsítsem az oldaladat, bizonyos esetekben a kölcsönösség elvén lehet erről szó. Arról, hogy idióta, nulla tartalommal rendelkező hozzászólást írj csak azért, hogy bele tehesd a saját oldalad vagy blogod linkjét viszont nem lehet. Ne is próbálkozz ilyennel, nem fog kikerülni a hozzászólásod, ne pazarold az idődet!

Ne is gyertek azzal, hogy nem tudom mi egy blog értelme, hogy ha nem lehet korlátlanul hozzászólni az írásokhoz, akkor pont az egész sava borsa vész el. Nem mondom, hogy nincs igazatok, de ezt ne nekem köszönjétek, hanem azoknak, akik abban élik ki magukat, hogy az Index blogjain élik troll mindennapjaikat. Akiknek valamiért nincs jobb dolguk, mint szinte minden a címoldalon megjelenő bloghoz hozzászóljanak, ha értenek, ha nem értenek a témához, és ahelyett, hogy megvitatnánk a felmerülő kérdéseket csak öntik a szart az oldalra. Nekem se időm, se energiám arra, hogy ezekkel az emberekkel foglalkozzak. Nem vagyok se az anyjuk, se az apjuk, hogy tiszteletre, udvariasságra tanítsam őket. Lehet, hogy már késő is.

Köszönöm a megértést, ha van. Ha nincs, akkor így jártunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr6713586949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása