Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

A YouTube gyöngyszemei - Éjjeli Vakond

2017. december 14. - annyi amennyi

Koffeinmeghajtású videojáték bemutatók, főként retro és indie témában, azaz Éjjeli Vakond.

youtube logo a1

Sorozatunkban időről időre röviden bemutatunk olyan YouTube csatornákat, melyek valamilyen okból kifolyólag felkeltették a figyelmünket. Szubjektív kiválasztási rendszerünkön az egyedi, általában nem a trendeket követő produkciók akadhatnak fenn, ahol nem a feliratkozók száma a lényeges. Csapjunk is bele, aztán majd menet közben meglátjuk, hogy mi sül ki a dologból. 

Ha valamiből, akkor gameplay csatornából aztán tényleg embertelen sokat találhatunk, de igen kevés olyat, mint az Éjjeli Vakond. L.Mole páratlan lelkesedéssel ugrik neki a 20-30 éves címeknek (Monster Bash, Alley Cat, Titus the Fox, stb), ahol a legtöbben csak furcsa pixelhalmazokat látnak, ott ő vígan eltölt heteket, hónapokat is. Utóbbi szó szerint értendő, egyik-másik cím sportot űzött abból, hogy minél hatékonyabban kitoljon a játékossal. Mai szemmel nézve egészen meglepő, hogy az akkori közönség jól fogadta az extrémnek tűnő kihívásokat, de talán kanyarodjunk vissza a tárgyhoz.

Ez a kétperces videó tökéletes illusztráció.

Mindenképpen érdemes még megjegyezni, hogy a bemutatókban komoly teret kapnak a videós színészi hajlamai – például Jani néven alkotott maga mellé egy virtuális karaktert, aki az ellenvéleményt prezentálja. Az előbbieknek megfelelően jól gondolhatjuk, L.Mole viszonylag ritkán jelentkezik videókkal (az anyagok hossza 2 perctől nagyjából 30 percig terjed), vannak viszont ünnepi különkiadások és néha egy-két személyes rész is.

Végeredményben; akik nem vetik meg a laza, humoros köntösbe csomagolt retrózást, azoknak érdemes egy próbát tenniük. Szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr913500681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása