Mindent kipróbálunk, mindenről elmondjuk a véleményünk.

Gadget és Hardver

Megtaláltuk az elhízás ellenszerét!

2017. december 09. - annyi amennyi

Ezek után egy kifogással kevesebb lesz a tárházunkban.

mini handy heat instant

Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra, szól a klasszikus mondás aktualizált változata. Mindannyian tudjuk, hogy vétség, már-már komoly bűn meghagyni a csipszet, nápolyit, kekszet és egyéb édességeket másnapra, hiszen azok úgyis kiszáradnak, megromlanak, elporladnak. Még ettől is rosszabb, ha megeszi valaki más  – ellopja a macska, a kutya, satöbbi. Eleddig nem volt mit tenni, a körülmények áldozataiként némán, lehajtott fejjel viselhettük ezt az „embertelen” megpróbáltatást, ekképpen minden nyalánkságot még aznap, lényegében a lehető legrövidebb idő alatt el kellett(!) fogyasztanunk.

Fűszeres tasakokhoz is remekül beválhat.

Olvasó, ki eme (szent) helyre tévedtél, most a torkosság leküzdésével megmutatjuk neked az utat a megváltáshoz! Ezentúl minden alutasakos csomagolást bármikor, bárhol, akár többször is légmentesen vissza tudsz zárni. Nincs több kifogás, nincs több nyom nélkül megcsappant édesség, egyszerűen csak összeforrasztjuk a perforációt a videóban látható elemes kütyüvel, s máris felvettük a harcot a kilókkal.

Bővebb infó és rendelés itt: Mini Handy Heat Instant Sealer Manual Closer for Kitchen

A bejegyzés trackback címe:

https://gadget-hardver.blog.hu/api/trackback/id/tr8713466729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása